Og vinneren er "DOBBEL SPERRELINJE"!

De rød/grønne mener nemlig at doble sperrelinjer vil medvirke til å få ned dødsulykkene på norske veier, ettersom man ikke har lov til å krysse disse. Det er faktisk så alvorlig å krysse en dobbel sperrelinje at lappen kan ryke på flekken!!

Ifølge lørdagens utgave av Magasinet så påstår de rød/grønne at det er menneskelig svikt, eks. fyllekjøring, kjøring i ruspåvirket tilstand, fart og generell tullkjøring som er årsaken til de alvorligste ulykkene på norske veier, men føyer samtidig til at de synes det er synd at det går uskyldige liv tapt pga f.eks møteulykker!!

 

Jeg er helt enig. Det er synd, ikke bare synd, men en skam at uskyldige liv går tapt på veiene pga "menneskelig svikt", men å tro at problemene vil bli borte ved å tegne noen ekstra striper på veiene er vel ganske så naivt?! 

Senest i går opplevde jeg ved 3 tilfeller at sperrelinjene ble krysset. Ved alle tilfellene var det pga forbikjøringer, og for å si det sånn, det kryr ikke akkurat av forbikjøringsfelt mellom Sandefjord og Arendal!!

 

Kjøper vi egentlig at doble sperrelinjer vil spare liv, hvis vi legger "menneskelig svikt" til grunn? Tror vi virkkelig at en ruset person lar være å sette seg bak rattet dersom han vet at det er dobbel sperrelinje på den strekningen han skal tilbakelegge?!!

 

Vi vet alle svaret på dette, og det uten å klø oss for lenge i hodet. Det vi derimot kommer til å få åpne sår i hodet av er å prøve å finne ut hvordan en folkevalgt regjering kan vise oss så minimalt med respekt, som denne regjeringen gjør per dags dato. Vi har opplevd den ene løgnen etter den andre, og på toppen av dette så behandler de oss rett og slett som idioter når de serverer slike "bløffer" som dette!!

Det er bare litt over et år igjen til stortigsvalget, og personlig så håper jeg at norges befolkning snart ser seg lei av å bli behandlet som nikkedukker uten rettigheter. Frem til da får vi bare satse på flaksen, og håpe på at vi lever lenge nok til at vi kan putte stemmeseddelen i boksen!!!

 

 

Tips oss hvis dette innlegget er upassende